Moj internet dnevnik
Kako Vratiti Bivšu
Blog
petak, kolovoz 19, 2011
Biti odbačen je jedna od najgorih stvari uopće koja se momku može dogoditi. Nedavno sam vidio rang listu životnih događaja poredanih po količini doživljenog stresa, i završetak intimne veze je bio rangiran kao stresniji događaj nego služenje zatvorske kazne. Zato ako si spreman preokrenuti situaciju u svoju korist, bez obzira na to kako ružno te napucala, krenimo na posao....

Prvi korak u vraćanju tvoje žene je da ponovno uspostaviš svoju vlastitu vrijednost. To je važno jer je daleko najčešća greška koju momak čini na kraju veze ta da postane ovisan o ženi. On praktično padne na svoja koljena i moli ženu da ga ona uzme natrag, i nažalost pri tome dolazi do točno suprotnog efekta, a taj je da se ona od njega još više udaljuje.

To je jednostavna ljudska psihologija, koju razumije bilo koji sposobni oglašivač ili prodavač: ako postoji potražnja za nečim i ako se moraš potruditi da to dobiješ, na kraju ćeš to više i cijeniti. I nažalost, ako postaneš plačljivi muškarac, koji cmizdri svojoj ženi da ga uzme natrag, ona se upravo u tom slučaju ne mora niti malo potruditi da bi te imala.

Zbog toga ćeš najbolji uspjeh ostvariti na način da ponovno uspostaviš svoju vrijednost, a to ćeš napraviti tako da ćeš joj poslati rukom pisanu poruku, s kojom ćeš je isključiti na neko vrijeme. U suštini, reći ćeš joj da joj sada daješ njeno vrijeme i prostor, da se slažeš s prekidom, i da ćeš prekinuti komunikaciju s njom na neko vrijeme tako da oboje možete imati jednu zdravu distancu i prostor za sebe.

Završit ćeš poruku tako što ćeš joj reći da ti se dogodilo nešto uzbudljivo u životu, i da ćeš joj to jednom morati ispričati. To je ekstremno efikasno jer će kod tvoje bivše uzrokovati znatiželju, koja je najjača ljudska emocija. Kasnije kada dođe vrijeme da ponovno uspostavite komunikaciju, ona će biti nemoćna da ti se odupre i vapit će da opet priča s tobom.

(Usput, moja ideja o poruci za isključenje djeluje toliko dobro da sam primijetio da je i drugi “gurui” za veze i zavođenje posuđuju i proglašavaju je kao svoju vlastitu.)

Drugi korak je izgrađivanje tvoje privlačnosti. Identificirao sam 11 karakteristika koje su privlačne ženama, a koje ja zovem ”Okidači Privlačnosti.” Kada uključiš te okidače, uključit ćeš također i ženinu želju da te ima.

Okidači Privlačnosti su slijedeći:

 1. Biti Vođa – Ti govoriš, a drugi (osobito drugi muškarci) slušaju.
 2. Muškarčev Dobar Izgled – Žene koriste izraz “zgodan” ili čak “seksi” da te opišu. Daju ti komplimente za izgled na razne načine, kao na primjer “kako ti dobro stoji majica!“ ili “lijepa majica!”.
 3. Fizičko Zdravlje i Snaga  – U formi si.
 4. Samopuzdanje  – Krećeš se kroz život sa sigurnošću, bez straha što drugi misle o tebi.
 5. Biti Sretan i Neovisan – Nemaš potrebe vršiti pritisak na ženu, niti kontrolirati njeno ponašanje.
 6. Druge se Žene Zanimaju za Tebe – Ako žena zna da ima konkurenciju da bi te osvojila, izgledaš puno privlačniji u njenim očima.
 7. Biti Popularan – Imaš široku društvenu mrežu.
 8. Biti Zabavan, Intrigantan, Duhovit i Očaravajuć  – Donosiš veliko olakšanje ženinom inače dosadnom životu.
 9. Biti Zaštitnik – Možeš zaštiti druge koji se nalaze u tvojoj blizini.
 10. Nasmijavaš Je – Ako se žena smije onome što kažeš, psihološki je nemoguće da joj se ne sviđaš barem na neki način. 
 11. Imaš Strasti i Ambicije  – Ambiciozan si i strastven u onom što radiš.
Treći korak je da identificiraš greške koje si prethodno činio u vašoj vezi i da iz njih nešto naučiš, tako da, nakon što ti i tvoja žena ponovno uđete u vezu, u njoj i ostanete. Nakon svega, uopće ne bi bilo zabavno biti ostavljen po drugi put.

Ovo sam drastično pojednostavnio, ali osnovni elementi uspješne veze su:

 1. Ti si muškarac koji je generalno dominantan (radije nego mlakonja), samouvjeren u sebe, i alfa muškarac.
 2. Svojoj ženi daješ pozitivne emocije.
 3. Emocionalno gledajući, ona više treba tebe nego što ti trebaš nju. (Ti možeš stajati na svojim vlastitim nogama i ne trebaš je da ti bude psiholog ili zamjena za majku.)
 4. Imaš s njom česte i zadovoljavajuće fizičke odnose.
Četvrti korak je da ponovno iniciraš komunikaciju s tvojom ženom, nakon što si je punih 21 dan držao 100% isključenu od sebe. Zatim ćeš postići to da ponovno izađete, tako da je možeš ponovno privući i osvojiti.

U namjeri da osiguraš vaš ponovni susret, obavezno ćeš joj (još na samom početku tvoje akcije njenog vraćanja) reći da ti je vaš prekid potpuno ok i da bi sada htio da budete prijatelji. Budi potpuno nonšalantan i “cool”. Ti želiš da se ona pita što se to s tobom promijenilo i što se to sad odjednom događa u tvom životu.

I zatim kada se ponovno nađete, ti ćeš je pomoću svojih Okidača Privlačnosti totalno zapanjiti i oborit ćeš je s nogu. U mnogo više detalja idem u svojoj knjizi, ali to je točno ovako jednostavno, i zato je ovaj plan za ponovno privlačenje tvoje bivše cure nešto najsigurnije što uopće možeš i zamisliti. 

John Alexander je autor elektroničke knjige "Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje", koja je dokazani sistem da vratiš svoju bivšu curu k sebi. O tome možeš više saznati - i postići to da ponovno budeš privlačan svojoj ženi više nego ikad prije - tako da odeš na http://www.VratiBivsu.com 

VratiBivsu @ 00:50 |Isključeno | Komentari: 0
srijeda, kolovoz 17, 2011
Načuo si da tvoja bivša cura sada izlazi s nekim drugim momkom. Osjećaš da te to doslovno ubija. Vidiš samo jednu stvar koja te podsjeća na nju, i odmah moraš zadržavati suze. Pokušavaš je izbaciti iz svojih misli, ali to je tako teško! Tek sad kad si je izgubio shvaćaš koliko ti ona zapravo puno znači. To je užasno.

Podsjeća li te to na tebe? Da li bi htio da možeš vratiti vrijeme unatrag? Želiš je natrag, ali što uopće možeš učiniti u vezi toga? PUNO TOGA!

Bio sam u toj poziciji i to je užasna stvar za doživjeti. Bili ste nekoliko godina u odanoj vezi. Možda si se čvrsto vezao za nju ili si razmišljao o tome kako ćeš oženiti tu ženu svojih snova, i onda iznenada... ostao si sam i usamljen.  

Ideja da izlaziš s DRUGIM ženama ti se čini veoma strana. Nekad si možda zaista bio dobar sa ženama, ali potrebno je neko vrijeme da se vratiš u igru. A možda, samo možda, se niti ne želiš vratiti u igru.

Počinješ razmišljati o svojoj situaciji i shvaćaš da si propustio priliku. Tvoja bivša je bila djevojka tvojih snova, i sad kad te ostavila, osjećaš se kao da je dio tebe nestao. Ostavljen si u osjećaju odbačenosti, usamljenosti i očajanja.

U ovoj situaciji, najveća pogreška koju momci čine je ta da postanu jadni beta muškarci. Ti provodiš svoje dane u lošem raspoloženju pokušavajući smisliti bilo kakav način da je vratiš k sebi. Rezultati su predvidljivi i obično ti ne idu u korist.

Tvoj prekid je započeo s kritičnim greškama koje si počinio za vrijeme vaše veze.

Kada ste se u početku počeli viđati, imao si uključene neke Okidače Privlačnosti zbog kojih si joj bio privlačan, i zato si je oborio s nogu. Bio si puno više alfa muškarac nego što si to bio u zadnje vrijeme. 

Kako je vrijeme prolazilo, previše si se opustio. Bio si sa svojom curom svaki dan i svaku noć, i prestao si se truditi. U tom trenutku ona je počela činiti stvari pomoću kojih je testirala tvoj alfa status... i pao si na njenim testovima. Tu leži dio razloga zašto si sada sam.

Na primjer, jednom kada ste bili zajedno vani možda ti je rekla nešto poput, “Što bi učinio kad bi me onaj momak pokušao pokupiti?”

Što si joj rekao u toj situaciji? Ako je tvoj prvi instinkt bio taj da dramatično pokažeš svoju ljubomoru i nesigurnost, vjerojatno si rekao u ljutnji, „Želiš li ti izaći s tim momkom?!”

To je bio pogrešan odgovor. Trebao si se nasmijati i reći, ”Zahvalio bih mu se što mi te uzeo iz ruku.”

Ljubomoran odgovor dolazi iz okvira tvoje nesigurnosti. Vidiš, ti nikada ni na koji način ne bi trebao pokazati svojoj ženi da ti nedostaje samopouzdanja ili, još gore, da se osjećaš ugrožen zbog drugih dečkiju.

Dobro zapamti da će te tvoja žena na ovaj način konstantno testirati. To može uključivati druge dečke kao u gornjem primjeru, ili može biti nešto “beznačajno” poput, ”Sviđa li ti se moja kosa?”

Kao generalno pravilo, bit ćeš na dobrom putu dok god ne pokušavaš obraniti ili objasniti sebe i svoje postupke na način da tražiš odobrenje i naklonost. Uvijek demonstriraj svoju samouvjerenost i zdrav osjećaj samopoštovanja.

U svakom kontaktu sa ženama budi toga svjestan! S tim pozitivnim i jakim stavom nećeš je uopće niti izgubiti ILI ćeš je vratiti natrag k sebi za treptaj oka. Sretno!

John Alexander je autor elektroničke knjige "Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje", koja opisuje točan plan o tome što trebaš činiti ako je želiš vratiti k sebi. O tome možeš više saznati i započeti ponovno uspješno privlačiti svoju curu tako da odeš na http://www.VratiBivsu.com.

VratiBivsu @ 11:40 |Isključeno | Komentari: 0
Albert Einstein je rekao da je definicija ludila kad radiš jednu te istu stvar iznova i iznova i pri tome očekuješ drukčije rezultate.

I zato kad momak misli da će samo još jedno ljubavno pismo… ili još jedan poklon… ili još jedna isprika… ili bilo što drugo za što on misli da je “brižljivo” i da će nešto promijeniti…

To je ekstreman primjer ludila.

Da bi napravio prvi korak ka uspjehu s tvojom bivšom, moraš shvatiti da je sve ono što te ikada učilo društvo ili tvoja majka o ženama - pogrešno. Previše momaka misli da trebaju bombardirati svoje bivše s cvijećem, tekstualnim porukama, i telefonskim pozivima. Ako si dovoljno uporan lovac, tako razmišljaš, na kraju će ona popustiti i uzet će te natrag.

Ovo ne može biti dalje od istine nego što je. Rješenje leži u tome da postaneš muškarac visoke vrijednosti koji je izazov za ženu.

Dozvoli mi da te nešto upitam. Recimo da stavim dvije čaše vode na stol ispred tebe. U prvoj čaši je nefiltrirana voda iz slavine. Da bih napunio drugu čašu, platio sam 4 dolara za bocu vode i TU vodu sam natočio u čašu. Sada, moje pitanje je...

Koju vodu bi radije popio?

Iako bi ti kemičari rekli da je u obje čaše voda praktički potpuno ista… nije nimalo slučajno što je prodaja vode iz boce industrija koja je vrijedna 16 milijardi dolara godišnje! Za to postoji dobar razlog.

Flaširana voda nije lagano dostupna (ona se mora platiti novcem), i ti ćeš sam sebi predočiti i neku popratnu neodoljivu priču o tome. Kad kupuješ bocu vode, ti zamišljaš kako je ona potekla iz prastarog planinskog izvora, kako su je pažljivi ljudi brižno i s ljubavlju flaširali, i slično...

Drugim riječima rečeno, ona ima visoku vrijednost.

Poanta u ovom primjeru je da flaširana voda ima mnogo višu perceptivnu vrijednost od vode iz slavine. Da bi dobio flaširanu vodu ti se moraš potruditi. Ona je za tebe izazov.

Hajdemo sada razmotriti situaciju u vezi tvoje bivše. Upravo sada ti predstavljaš NULA izazova za nju. Ti si kao voda iz slavine u gornjem primjeru. Ona zna da je sve što ti treba reći samo par lijepih riječi, i opet te može imati strpanog u svom džepu.

Upravo sada, ako si poput većine momaka u ovoj situaciji, ti gušiš svoju bivšu s prevelikom pažnjom. To je još više odbija od tebe. Ona bi željela da ti to znaš. Zato je stvar broj 1, za koju se nadam da ćeš uzeti iz ovog članka, ta da trebaš isključiti svoju bivšu od sebe UPRAVO SADA.

Taj jednostavni korak će zaustaviti njeno udaljavanje od tebe, i na kraju će te ponovno k njoj približiti i dati ti šansu da je ponovno osvojiš.

John Alexander je autor elektroničke knjige "Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje," koja opisuje točan plan o tome kako je vratiti natrag. Možeš ovo provjeriti i započeti ponovno uspješno privlačiti svoju curu tako da odeš na http://www.VratiBivsu

VratiBivsu @ 11:39 |Isključeno | Komentari: 0
Kao trener koji podučava muškarce kako da osvajaju žene, od mnogo nedavno ostavljenih momaka sam čuo, “Sve sam napravio za svoju djevojku. Ali ona me u jednom trenutku treba da joj pružim utjehu, a u slijedećem trenutku mi kaže da joj treba prostora.”

Što se ovdje zapravo događa? Nisi li uvijek slušao o tome kako bi trebao “biti dobar dečko da bi osvojio tu djevojku iz snova”?

Kako je to djelovalo u tvom slučaju? Pošto ona upravo sada prekida s tobom, vjerojatno znaš odgovor na to pitanje!

Možda si čak primijetio da tvoju bivšu djevojku više privlače muškarci koji uopće nisu za nju, naročito ako je upravo sada s nekim “usputnim momkom za utjehu.” Vidiš, iako žene mogu znati na INTELEKTUALNOM nivou da bi se trebale viđati s “dobrim dečkom”, umjesto toga njih privlače muškarci koji im daju točno određene OSJEĆAJE.

Jedan zanimljiv zadatak koji dajem dečkima koje podučavam, je da promatraju koja vrsta momaka je sposobna osvojiti i (još važnije) ZADRŽATI ženu koju su privukli. Pod tim mislim na vrstu momka za kojim, i godinama nakon što se prestao viđati s njom, ona još uvijek čezne.

Kada napraviš ovo istraživanje, vidjet ćeš da su muškarci koji imaju najviše uspjeha sa ženama ili slavne osobe, ili neki lokalni pastuh iz teretane, ili muškarci koji su vođe i alfa muškarci u svojim životima. Međutim, ti ne moraš postati rok zvijezda, glumac, mišićavko, ili vodeći čovjek u industriji koji je plaćen milijunskim ugovorima, da bi postao privlačan momak. Ono što trebaš činiti je da postaneš muškarac kojemu se događa puno zanimljivih stvari u životu.

Ti želiš da te tvoja bivša doživi kao zanimljivog i zabavnog. Na primjer, možda je ponekad nasmijavaš. Ona će biti uvučena u realnost tvog predivnog života.

Primijeti da ti ja ne govorim da postaneš kreten. Ključna stvar je ta da su ženama privlačni oni muškarci koji im daju dobre osjećaje, a ne “dobri” dečki. Problem s dobrim dečkima je u tome što ih žene doživljavaju ovisnima, predvidljivima i dosadnima.

Prisjeti se nekih nedavnih događaja dok si bio u vezi sa svojom curom. Ako pošteno pogledaš, sjetit ćeš se primjera u kojima si bio slabić, uvijek stavljajući pritisak na nju i dišući joj za vratom. Rezultat toga je da si je otjerao od sebe.

I zato, ono što sad trebaš učiniti je da se sabereš. Upravo sada obrani svoj prostor tako što ćeš tvojoj bivšoj reći da TI trebaš malo vremena i prostora, i da možda na kraju ponovno možete biti prijatelji.

Zatim je isključi iz svoje komunikacije u slijedeća puna tri tjedna. Ovo će ti dati vremena da izgradiš svoju privlačnost, pa kad ponovno iniciraš komunikaciju sa svojom bivšom, ona će biti otpuhnuta s novim privlačnim muškarcem kakav si postao.

John Alexander je autor elektroničke knjige "Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje," koja je pomoć pri prekidu veze i koja će te naučiti što točno trebaš učiniti i reći da vratiš svoju bivšu natrag. O tome više možeš saznati na http://www.VratiBivsu.com.

VratiBivsu @ 11:37 |Isključeno | Komentari: 0
Imati curu može biti opasna stvar. Naša sreća postaje previše ovisna o našoj ženi, i ako nas ona napusti, shvatimo da smo odjednom izgubili naše samopozdanje. Ovo može uzrokovati probleme pri upoznavanju novih cura, i može nam se dogoditi da smo bez seksa mjesecima, sve dok konačno ponovno ne nađemo djevojku za vezu, i… ciklus se ponavlja.

Zato, da bismo prekinuli taj ciklus, mi trebamo OSTATI privlačni momci, alfa muškarci.

Vidiš, nas momke veze mogu učiniti previše lijenima (pošto je seks tako lagano dostupan) i mi gubimo taj mentalni stav svoje “visoke vrijednosti”. Od presudne važnosti je zadržati taj mentalni okvir alfa muškarca koji kaže, “Ja sam poput Lamborghinija”.

Da li se prodavači Lamgorghinija trude da postignu to da ih ljudi vole? Naravno da ne. Umjesto toga oni dopuštaju svim kupcima da dođu do njih. Dođavola, Lamborghini se čak niti ne oglašava. Kao muškarac, trebao bi imati sličan samouvjereni mentalni stav ako želiš maksimizirati privlačnost koju tvoja djevojka osjeća prema tebi.

Pa onda, kako ćeš zadržati mentalni stav alfa muškarca? Prvo i najvažnije, izbjegni trčati za svojom curom poput šteneta. Temeljni koncept koji će je spriječiti da te ikada tretira loše je ono što ja zovem konceptom Kazne i Nagrade.

Ako se žena ponaša na način koji ne odobravaš, kazni je tako što ćeš odmaknuti svoju pažnju od nje i usmjeriti je na nešto drugo (ili nekog drugog). Ako ona čini nešto što ti se sviđa (npr. ako se seksa s tobom), nagradi je tako što ćeš joj pokloniti više svog vremena, pričajući o njenim osjećajima, i slično.

I zato, bilo kada da učiniš nešto lijepo za nju, to trebaš učiniti jer je time nagrađuješ zbog nečega. I NAGRADI njeno dobro ponašanje ako ga želiš dobiti još više. Kao što sam rekao, Kazna i Nagrada.

Zatim, prijeđimo na to kako ćeš postići to da budeš za nju izazov. Žene se ponašaju slatko kao bombon kada si za njih izazov. A ponašaju se kao kučke kada te imaju kao gotovu stvar (kad god te požele) i kad više ne osjećaju da se trebaju truditi da bi osvojile tvoju naklonost.

Često je negdje oko 6. mjeseca veze trenutak kada žena zaista počinje uzimati dečka zdravo za gotovo, zato to izbjegni tako što ćeš joj i dalje ostati izazov.

Ovo je riješenje da ostaneš privlačan, alfa momak u svojim vezama:

1. Uvijek nastoj fokusirati svoje vrijeme i na druge stvari, a ne samo na svoju djevojku. Kada se ona ponaša kao kučka, nemoj je nagrađivati za takvo ponašanje tako da joj i dalje poklanjaš pažnju. S druge strane, nagradi njeno dobro ponašanje, tako što ćeš joj pokloniti više svog vremena kada se ona prema tebi ponaša dobro.

2. Uvijek imaj na umu to da bi u svakom trenutku mogao završiti svoju vezu. Nemoj je time otvoreno plašiti, ali daj joj to do znanja na jedan suptilan način. Na taj način ona u vašoj vezi nikada neće biti istinski uljuljkana i nastavit će se truditi da te osvaja iznova i iznova.

3. Uvijek postigni to da ona misli da je ona točno malo više zainteresirana za tebe nego ti za nju. Da ponovim, ovo bi trebalo biti postignuto na veoma suptilan način, ali ako joj (na primjer) kažeš 20 puta dnevno da je voliš, a ona to tebi kaže samo dvaput, onda je očigledno situacija veoma loša po tebe.

John Alexander je autor uspješnog vodiča za zavođenje Kako Postati Alfa Muškarac, pomoću kojega ćeš maksimizirati svoje šanse da osvojiš i, što je još važnije, da zadržiš tu djevojku iz snova o kojoj razmišljaš. Idi na: www.AlfaMuzjakSistem.com VratiBivsu @ 11:34 |Isključeno | Komentari: 0
Arhiva
« » lis 2016
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Brojač posjeta
17073
Index.hr
Nema zapisa.